sâmbătă, 5 decembrie 2009

ORNAMENTE DIVERSE







2 comentarii:

  1. Buna seara,

    stiti, ma uit de aproape o ora pe blogurile dvs. cu World si Work si nu incetez sa ma mai minunez cata munca si cate idei si ce maini dibace! JOS PALARIA! PAROL, coana mare! :-) Multe multe felicitari draga Ada pentru bucuria pe care mi-ai facut-o plimbandu-ma prin lumea ta! m-ai furat pentru o vreme pe un taram de vis! CE BINE CA MAI EXISTA PERSOANE CA TINE CARE SA NE ADUCA AMINTE CE FRUMOASA E VIATA DACA STIM SA O TRAIM!!! Bine, am vazut si mesajele sociale sau de ajutor pentru prieteni sau cum sa le numesc, pe acestea le apreciez in egala masura! bravo pentru tot ceea ce faci! iti doresc tot binele din lume si tine-o tot asa! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am un nod in gat ... si mi s-a incetosat privirea ... de la o lacrima ... multumesc pentru cuvintele frumoase ... intr-adevar, viata e tare frumoasa daca o traim frumos. Totul e sa stim cand si cat sa zambim :)!
    Din acate nu-mi ajunge timpul sa fac tot ce mi-as dori ... dar inca mai visez la batranetea aia linistita, cand voi putea lucra in liniste pentru nepoteii mei, cantand romante ("Coji de portocala" :)) .... :D
    Te mai astept in lumea mea, voi incerca sa adun tot ce am eu mai bun aici!

    RăspundețiȘtergere